Obowiązki: organizacja i planowanie pracy pracowni nadzór nad zamówieniami oraz serwisem sprzętów laboratoryjnych nadzór nad opracowywaniem, wdrażaniem i walidacją metod analitycznych w matrycach spożywczych prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem jakości merytoryczne...
Zadania: Zadaniem pracownika będzie rozwijanie długoterminowych relacji z Klientami w regionie oraz rozwój wybranych produktów z zakresu certyfikacji systemów zarządzania (ISO, EN, PN) i usług audytowych (audyty dostawców, audyty Mystery Shopper, audyty sieci detalicznych).
Zadania: Kontrola ilościowo-jakościowa zbóż i pasz w obrocie krajowym i międzynarodowym oraz prowadzenie dokumentacji z realizacji zleceń inspekcyjnych i kontrolnych. Wymagania: Wykształcenie: minimum średnie techniczne; Umiejętność pracy w zespole, rozwinięte zdolności komunikacyjne;...
Zadania: Realizowanie zadań wspomagających codzienne funkcjonowanie biura, w tym: Zarządzanie obiegiem dokumentów Obsługa połączeń telefonicznych Obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej Sporządzanie raportów Zamawianie materiałów biurowych Organizacja i obsługa spotkań...
Zadania: wykonywanie analiz fizykochemicznych żywności opracowywanie i interpretacja wyników badań oraz tworzenie sprawozdań realizacja programu sterowania jakością w laboratorium fizykochemicznym analiz żywności walidacja analiz wykonywanych przez laboratorium nadzór nad wyposażeniem...