Firma CATERMED rozpoczęła działalność w marcu 2001 roku - oferując profesjonalne usługi w zakresie żywienia. Catermed działa na obszarze Polski Południowej (woj. małopolskie, śląskie, opolskie, świętokrzyskie oraz podkarpackie) i prowadzi następującą działalność:
Produkcja całodziennych posiłków dla pacjentów i personelu jednostek służby zdrowia i placówek oświatowych.
Kompleksowa obsługa żywienia - prowadzenie restauracji, bufetów oraz stołówek pracowniczych w Zespołach Ochrony Zdrowia.
Catering koncesyjny - organizowanie przyjęć okolicznościowych, bankietów, konferencji, zamówień dla firm i osób prywatnych.
bieżące nadzorowanie pracy personelu opiekuńczego; prowadzenie spotkań z potencjalnymi klientami zainteresowanymi usługami opieki; prowadzenie wywiadów na temat stanu zdrowia podopiecznych; rozliczanie i nadzorowanie prawidłowego przebiegu usługi opieki całodobowej; reagowanie na nagłe,...
bieżące nadzorowanie pracy personelu opiekuńczego; prowadzenie spotkań z potencjalnymi klientami zainteresowanymi usługami opieki; prowadzenie wywiadów na temat stanu zdrowia podopiecznego; rozliczanie i nadzorowanie prawidłowego przebiegu usług opieki całodobowej; reagowanie na nagłe...
doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku - min. 2 lata; wykształcenie: technik żywienia, technolog żywienia lub dietetyk; doświadczenie w żywieniu zbiorowym; umiejętność pracy w zespole; umiejętność w planowaniu jadłospisów; aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych;
doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku – min 2 lata; wykształcenie: technik żywienia, technolog lub dietetyk; doświadczenie w żywieniu zbiorowym; mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży; umiejętność pracy w zespole; aktualna książeczka do celów...
doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku – min. 5 lat; wykształcenie: kucharz; doświadczenie w żywieniu zbiorowym; umiejętność nadzorowania i organizowania pracy zespołu; aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych;
doświadczenie min 3-5 lat; wykształcenie kierunkowe; doświadczenie w planowaniu żywieniu zbiorowym; odporność na stres; dobra organizacja pracy; kontakt z klientem; nadzór nad planowaniem jadłospisów i organizacją pracy; prawo jazdy kat. B;