1 aktualna oferta
pracy
od 51 do 250 prac.
Działalność usługowa
Lagardère Travel Retail, jeden z dwóch oddziałów Grupy Lagardère, jest światowym liderem branży travel retail.
Posiadając ponad 160 lat doświadczenia w handlu w miejscach podróżnych, od czasu otwarcia pierwszej księgarni w 1852 roku w Paris Gare de Lyon, każdego dnia zapewniamy nowe doświadczenia naszym Klientom.
Projektujemy i dostarczamy optymalne rozwiązania dla osób wynajmujących powierzchnie handlowe i dążymy do tego, by zostać ich partnerem pierwszego wyboru.
W 2022 roku, prowadząc ponad 5000 sklepów w kategoriach: Travel Essentials, Duty Free & Fashion i Foodservice na lotniskach, dworcach kolejowych oraz w ramach innych koncesji w 42 krajach na całym świecie, wygenerowaliśmy wynik ze sprzedaży na poziomie 5,2 mld €.
Jeśli: jesteś dyspozycyjny/a przez minimum 20 godzin tygodniowo; jesteś pełnoletni/a; masz doświadczenie w obsłudze klienta; dobrze odnajdujesz się w pracy zespołowej; znasz język angielski(mile widziane) lubisz kontakt z ludźmi i nowe wyzwania... zostań baristą coffeheaven!
Prowadzenie działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia. Gotowość do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci HDS Polska. Nastawienie na Klienta. Umiejętność obsługi komputera. Wykształcenia minimum średniego. Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy w handlu.
Prowadzenie działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia. Gotowość do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci HDS Polska. Nastawienie na Klienta. Umiejętność obsługi komputera. Wykształcenia minimum średniego. Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy w handlu.
wykształcenia minimum średniego (mile widziani studenci) aktualnej książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych; profesjonalnej obsługi Gości zgodnej ze standardami funkcjonującymi w sieci; obsługi imprez okolicznościowych; umiejętności pracy w zespole; zorganizowania i...
Nasze oczekiwania: doświadczenie w obsłudze Klienta w branży gastronomicznej; dyspozycyjność; łatwość nawiązywania kontaktów; umiejętność pracy w grupie; znajomość języka angielskiego (mile widziane); otwartość na nowe wyzwania.
doświadczenia na podobnym stanowisku (min. 1 rok) wsparcie w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami restauracji; aktualnej książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych; umiejętności pracy w zespole; zorganizowania i odpowiedzialności; utrzymanie porządku w miejscu pracy;
wykształcenia minimum średniego; doświadczenia w pracy w handlu; gotowości do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci HDS Polska; aktualnej książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych; nastawienie na Klienta; umiejętność obsługi komputera; umiejętności pracy w...
Do zadań zatrudnionej osoby będzie należało: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług; minimum 3 letniego doświadczenia na stanowisku kucharza; dbałość o estetykę potraw; utrzymanie porządku w miejscu pracy;
wykształcenia minimum średniego (mile widziani studenci) aktualnej książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych; profesjonalnej obsługi Gości zgodnej ze standardami funkcjonującymi w sieci; obsługi imprez okolicznościowych; umiejętności pracy w zespole; zorganizowania i...
Jeśli: jesteś dyspozycyjny/a przez minimum 20 godzin tygodniowo; jesteś pełnoletni/a; masz doświadczenie w obsłudze klienta; dobrze odnajdujesz się w pracy zespołowej; znasz język angielski(mile widziane) lubisz kontakt z ludźmi i nowe wyzwania... zostań baristą coffeheaven!
Nasze oczekiwania: doświadczenie w obsłudze Klienta w branży gastronomicznej; dyspozycyjność; łatwość nawiązywania kontaktów; umiejętność pracy w grupie; znajomość języka angielskiego (mile widziane); otwartość na nowe wyzwania.
Nasze oczekiwania: minimum 3-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej; umiejętność kierowania zespołem, inspirowania i motywowania ludzi; znajomość zasad kontroli kosztów i tworzenia rozliczeń finansowych; sprawność w realizacji celów sprzedażowych;...
Nasze oczekiwania: minimum 3-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej; umiejętność kierowania zespołem, inspirowania i motywowania ludzi; znajomość zasad kontroli kosztów i tworzenia rozliczeń finansowych; sprawność w realizacji celów sprzedażowych;...
Nasze oczekiwania: minimum roczne doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej; zdolności organizacyjne; umiejętność kierowania zespołem, inspirowania i motywowania ludzi; umiejętność kontroli kosztów i realizacji celów sprzedażowych; znajomość technik...