Transgourmet Polska jest właścicielem marek handlowych Transgourmet i Selgros. Transgourmet to dystrybucja do gastronomii i punktów zbiorowego żywienia. Mamy własną profesjonalną flotę samochodów oraz nowoczesne centra logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim i Gliwicach. Selgros to ogólnopolska sieć samoobsługowych hal handlowych. Oferujemy pełne zaopatrzenie dla klientów indywidualnych i osób prowadzących działalność gospodarczą. Działamy w 20 oddziałach, w największych miastach w Polsce, zatrudniając ponad 4 500 pracowników.
Wykształcenie min. średnie; Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa oraz przy produkcji wędlin; Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy; Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników; Zaangażowanie i motywacja do...
Wykształcenie średnie; Doświadczenie w pracy w handlu lub/i obsłudze klienta; Doświadczenie w pracy przy obsłudze kasy fiskalnej; Wiedza z zakresu operacji kasowych; Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników; Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) Umiejętności bardzo...
Wykształcenie minimum średnie; Min 1 rok doświadczenia w pracy w dziale personalnym; Bardzo dobra znajomość prawa pracy; Umiejętność prowadzenia wszelkiej dokumentacji personalnej; Umiejętność rozliczania czasu pracy; Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) Umiejętność...
Wykształcenie min. zawodowe; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność, sumienność, umiejętność organizacji pracy, kultura osobista.
Udokumentowane umiejętności i doświadczenie w branży HORECA, Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne będzie atutem, Znajomość trójmiejskiego rynku gastronomicznego, Mile widziane doświadczenie w pracy w obszarze związanym ze sprzedażą i/lub obsługą klienta, Umiejętność bardzo...
Min. wykształcenie średnie, Mile widziane doświadczenie w pracy w dziale związanym ze sprzedażą i/lub obsługą klienta, Umiejętności negocjacyjne, Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy, Umiejętności analityczne, Znajomość obsługi komputera ( pakiet MS OFFICE), Prawo jazdy kat....
Wykształcenie min. zawodowe, Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, Uprawnienia do obsługi wózków jezdniowych będą dodatkowym atutem, Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid), Rzetelność,...
Wykształcenie min. zawodowe; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność, sumienność, umiejętność organizacji pracy, kultura osobista.
Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność, sumienność,...
Wykształcenie min. zawodowe; Doświadczenie w pracy w handlu na podobnym stanowisku; Uprawnienia na wózki widłowe wysokiego składu; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Umiejętność obsługi kasy fiskalnej; Rzetelność, sumienność, umiejętność...
Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność, sumienność,...
Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Znajomość branży mięsnej; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność, sumienność, umiejętność organizacji pracy, kultura osobista.
Wykształcenie min. średnie – preferowane kierunkowe; Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa oraz przy produkcji wędlin; Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy; Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników;...
Wykształcenie min. zawodowe; Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Rzetelność, sumienność, umiejętność organizacji pracy, kultura osobista. Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid)
udokumentowane umiejętności i doświadczenie w branży HORECA; wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne będzie atutem; znajomość trójmiejskiego rynku gastronomicznego; mile widziane doświadczenie w pracy w obszarze związanym ze sprzedażą i/lub obsługą klienta; umiejętność bardzo...