Zakres obowiązków: Aktywny udział w sporządzaniu sprawozdań finansowych według określonych standardów; Dekretowanie i księgowanie dokumentów; Księgowanie i wyliczenia rezerw, wycen walutowych, podatku odroczonego, rozliczeń międzyokresowych kosztów itp. Prowadzenie ewidencji...
Obowiązki: Sporządzanie sprawozdań finansowych według określonych standardów; Odpowiedzialność za opracowanie planu kont zgodnie z określonymi standardami sprawozdawczymi; Odpowiedzialność za procedurę potwierdzania sald z kontrahentami, rozliczanie inwentaryzacji aktywów firmy,...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługa programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych w branży automotive; Kontrola jakościowa produktów; Prace pomocnicze przy linii produkcyjnej; Zapewnienie ciągłości produkcji; Wymagania: Posiadanie aktualnego orzeczenia o niepełnosprawności; Dyspozycyjność do zatrudnienia na...
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługa programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
Obowiązki: zarządzanie działem recepcji, koordynowanie pracy podległego personelu, kreowanie pozytywnego wizerunku firmy, dbanie o standard obsługi gości, raportowanie. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,...
Obowiązki: zarządzanie działem recepcji, koordynowanie pracy podległego personelu, kreowanie pozytywnego wizerunku firmy, dbanie o standard obsługi gości, raportowanie. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,...
Obowiązki: obsługa gości a’la carte; obsługa bankietów; obsługa cateringów zewnętrznych; kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi; dbanie o dobry wizerunek firmy; dbałość o estetykę...
Obowiązki: zarządzanie działem recepcji, koordynowanie pracy podległego personelu, kreowanie pozytywnego wizerunku firmy, dbanie o standard obsługi gości, raportowanie. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,...
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
OPIS STANOWISKA: pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymywanie w należytej czystości kuchni, prace porządkowe (zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego). WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (6 miesięcy), wykształcenie: średnie/zawodowe kucharz (mile...