OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
Obowiązki: zarządzanie działem recepcji, koordynowanie pracy podległego personelu, kreowanie pozytywnego wizerunku firmy, dbanie o standard obsługi gości, raportowanie. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,...
OBOWIĄZKI: obsługa gości a’ la carte, obsługa bankietów, obsługa cateringów zewnętrznych, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni, w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę...
OPIS STANOWISKA: Zarządzanie Działem Służby Pięter (planowanie, organizowanie oraz rozliczanie pracy Działu), Dbanie o terminową i rzetelną pracę podległego personelu, Prowadzenie działań Służby Pięter zgodnie z przyjętymi w Spółce procedurami i standardami, Realizacja wszelkich...
OPIS STANOWISKA PRACY: obsługa baru – przygotowanie napoi zgodnie z zamówieniem, serwowanie zamówień klientom, przygotowywanie napojów zgodnie z recepturami, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, dbanie o czystość miejsca pracy. WYMAGANIA: doświadczenie w pracy barmana,...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługę programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
Opis stanowiska: realizowanie polityki i strategii sprzedażowej wedle założonych budżetów oraz zatwierdzonych planów marketingowych; aktywne poszukiwanie klientów, jak również utrzymywanie i budowanie relacji z kluczowymi klientami; regularna analiza skuteczności działań sprzedażowo -...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługę programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....
OPIS STANOWISKA PRACY: obsługa baru – przygotowanie napoi zgodnie z zamówieniem, serwowanie zamówień klientom, przygotowywanie napojów zgodnie z recepturami, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, dbanie o czystość miejsca pracy. WYMAGANIA: doświadczenie w pracy barmana,...
OPIS STANOWISKA PRACY: obsługa baru – przygotowanie napoi zgodnie z zamówieniem, serwowanie zamówień klientom, przygotowywanie napojów zgodnie z recepturami, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, dbanie o czystość miejsca pracy. WYMAGANIA: doświadczenie w pracy barmana,...
Opis stanowiska: realizowanie polityki i strategii sprzedażowej wedle założonych budżetów oraz zatwierdzonych planów marketingowych; aktywne poszukiwanie klientów, jak również utrzymywanie i budowanie relacji z kluczowymi klientami; regularna analiza skuteczności działań sprzedażowo -...
Wymagania: Wykształcenie średnie lub wyższe; Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku; Biegła znajomość języka angielskiego. Znajomość innych języków obcych będzie dodatkowym atutem; Biegła umiejętność obsługi komputera (pakiet Office); Bardzo dobra organizacja pracy;...
Obowiązki: Zarządzanie i administrowanie podległym działem; Planowanie i realizacja celów biznesowych; Planowanie i koordynacja pracy pracowników serwisu; Nadzór i kontrola jakości wykonywanych napraw oraz obsługi klientów; Budowanie długofalowych relacji z Klientami; Dbanie o dobry...