Zbieranie zamówień w magazynach z artykułami spożywczymi i przemysłowymi. Załadunek i rozładunek towarów. Praca na:akumulatorowych bocznych wózkach widłowych wysokiego składowania (JUNGHEINRICH) Przewidywany początek pracy: 20 czerwca 2013.
Optymalizacja procesu pracy, Nadzór i organizacja pracy podległego zespołu oraz związaną z tym administrację, Wprowadzanie nowych pracowników do pracy, Ustalanie planu pracy z przełożonym. Regularne raportowanie do Account Manager’a; Szukamy zmotywowanego brygadzisty dbającego o...
Optymalizacja procesu pracy, Nadzór i organizacja pracy podległego zespołu oraz związaną z tym administrację, Wprowadzanie nowych pracowników do pracy, Ustalanie planu pracy z przełożonym. Szukamy zmotywowanego brygadzisty dbającego o szczegóły i precyzję. Nasz kandydat umie i lubi...
Nasz klient specjalizuje się w produkcji systemów, które zapobiegają rozprzestrzenianiu się ognia, dymu, wody czy gazu. Obecnie są światowym liderem w produkcji systemów uszczelniających dla żeglugi. Zajmują się również produkcją gumowych uszczelek, nowoczesnych uszczelniaczy...
Nasz klient specjalizuje się w produkcji systemów, które zapobiegają rozprzestrzenianiu się ognia, dymu, wody czy gazu. Obecnie są światowym liderem w produkcji systemów uszczelniających dla żeglugi. Zajmują się również produkcją gumowych uszczelek, nowoczesnych uszczelniaczy...
Nasz klient zajmuje się obsługą imprez masowych – zapewnia namioty na różnego rodzaju wydarzenia, festyny, uroczystości. Namioty mają od 50-350 m2. Zadaniem pracownika jest montaż i demontaż namiotów z elementów, które ważą od 18 -50 kg. Zajmuje się również utrzymaniem...
BRYGADZISTA - osoba zarządzająca zespołem pracowników zatrudnionych przy zbiorach truskawek (na polu i w szklarni). Projekt będzie obejmował kilka miesięcy - pracy przy uprawie i zbiorze truskawek (na polu i w szklarni). Zadaniem brygadzisty jest koordynowanie pracy całej grupy, delegowanie...
Praca na linii produkcyjnej w zakładach mięsnych: Wykrawanie żeberek, karczku, boczku; Kontrola jakości i pakowanie gotowych produktów mięsnych; Ważenie i mielenie mięsa;