Grupa Compasswielkopolskie, Poznań, Tarnowo Podgórne, Konin, Przeźmierowo, Komorniki, Rokietnica, Oborniki, Kaźmierz, Szamotuły, Pniewy, Luboń, Kórnik
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1748 dni
Chcemy Ci powierzyć: zarządzanie restauracją oraz podległym zespołem; odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych; kontrolę i optymalizację kosztów; prowadzenie dokumentacji restauracji; budowanie partnerskich relacji z Klientem; szkolenie i motywowanie zespołu; zapewnienie...
Grupa Compasszachodniopomorskie, Szczecin, Stargard, Kobylanka, Motaniec
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1748 dni
Chcemy Ci powierzyć: zarządzanie restauracją oraz podległym zespołem; odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych; kontrolę i optymalizację kosztów; prowadzenie dokumentacji restauracji; budowanie partnerskich relacji z Klientem; szkolenie i motywowanie zespołu; zapewnienie...
Grupa Compasszachodniopomorskie, Kobylanka, Motaniec
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1749 dni
Praca pon - pt 8- 16 Opis stanowiska: przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; organizowanie pracy na kuchni, zarządzanie zespołem; przygotowywanie potraw na live cooking; dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw; rozwój własnych umiejętności i kompetencji;
praca w systemie zmianowym pon-ndz 7-15, 18-2 Opis stanowiska: Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw.
Grupa Compasszachodniopomorskie, Kołbaskowo koło Szczecina
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1750 dni
praca w systemie zmianowym pon-ndz 7-15, 18-2 Opis stanowiska: Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw.
Chcemy Ci powierzyć: wspieranie kierownika w zarządzaniu restauracją; współodpowiedzialność za realizację założeń budżetowych; współodpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe; prowadzenie dokumentacji restauracji; budowanie partnerskich relacji z Klientami;...
Grupa Compassmałopolskie, Kraków, ul. Podole
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1756 dni
restauracja pracownicza Praca pon - pt 7:30 - 15:30, 8-16 Opis stanowiska: obsługa konsumentów – wydawanie posiłków; rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej; pomoc na kuchni, przygotowywanie kanapek, surówek; dbanie o czystość na linii serwisowej i sali jadalnej;
kantyna pracownicza na terenie DHL Praca pon-pt 6-14; 12-20 Opis stanowiska: obsługa konsumentów – wydawanie posiłków; rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej; pomoc na kuchni, przygotowywanie kanapek, surówek; dbanie o czystość na linii serwisowej i sali jadalnej;
Grupa Compasswielkopolskie, Sady (k. Poznania)
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1756 dni
kantyna pracownicza Praca pon-ndz 6-14, 18-2 Opis stanowiska: przyjmowanie dostaw towaru; sprawdzanie temperatur mięsa, mrożonych produktów i układanie ich w odpowiednich magazynach np. suchych, chłodniach etc. sprawdzanie stanów magazynowych; inwentaryzacja towaru wypisywanie DRS; dbanie o...
Grupa Compassłódzkie, Pawlikowice, Pabianice, Tuszyn, Głuchów, Łódź
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1757 dni
Restauracja pracownicza na terenie Amazon Praca: pon – ndz 6-14, 18-2 Opis stanowiska: prace pomocnicze na kuchni (obróbka warzyw, krojenie i przygotowywanie półproduktów) przygotowywanie kanapek i surówek;
Chcemy Ci powierzyć: projektowanie stołówek i restauracji pracowniczych; tworzenie realistycznych wizualizacji wnętrz; zatwierdzanie projektów; kontakt z Klientem przy projektowaniu lub przebudowie zakładu gastronomicznego;
Grupa CompassTychy, Tychy - ul. Strefowa
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1763 dni
Dni i godziny pracy: pon- pt 7-15/11-19 + 2 soboty w miesiącu Opis stanowiska: obsługa klienta - wydawanie posiłków; rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej; dbanie o czystość na linii serwisowej i sali jadalnej;
Grupa Compassdolnośląskie, Bielany Wrocławskie
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1763 dni
Restauracja pracownicza ul. Logistyczna 6 praca w systemie zmianowym pon-ndz 7-15, 18-2 Opis stanowiska: Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw.