Klient Banku Danych o Inżynierach poszukuje osób na stanowisko:
Technolog/ Inżynier Żywności
Miejsce pracy: okolice Warszawy
Nr Ref.: (6898-14)
Wymagania:
- wykształcenie wyższe w kierunku technologia żywności, analiza chemiczna, biotechnologia lub pokrewne
- znajomość przepisów prawa żywnościowego
- znajomość nowoczesnych metod utrwalania żywności oraz zastosowania dodatków do żywności
- duża kreatywność, analityczne i badawcze nastawienie do pracy
- znajomość działu ryb i dań gotowych będzie dodatkowym dużym atutem
- wdrażanie nowych technologii oraz rozwiązań technologicznych do prowadzonych procesów
- opracowanie i projektowanie autorskich receptur oraz udoskonalanie technologii wytwarzania i przechowywania, z wykorzystaniem nowoczesnych dodatków do żywności
- poszukiwanie obszarów do doskonalenia w procesach obróbki i wytwarzania wyrobów
- nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych
- ścisła współpraca z innymi działami w przygotowaniu i realizacji nowych projektów
Aplikowanie na ofertę pracy za pomocą przycisku "APLIKUJ TERAZ".